duminică, 19 decembrie 2010

Raritati 17 - gargui

Noroc că pe data de 1 decembrie 2010 (ziua naţională, vă amintiţi, nu?) am fost "deviaţi" de către poliţişti - iî loc să avem acces la Arcul de Triumf pe bulevardul Prezan, ei ne-au trimis pe bulevardul Mărăşti urmând să facem apoi stânga pe Averescu şi de acolo... pe unde vrem. Asa se face ca am găsit un balcon cu cu trei laturi pe fiecare existând câte o scurgere cu un gargui. O formă deosebită pe care vă invit să o admiraţi.


8 comentarii:

ADRIAN spunea...

nu dati si o imagine de ansamblu a balconului? e frumos detaliul dar m-ar interesa sa vad si cum contribuie la imaginea de ansamblu.

Stefan spunea...

Nu am facut. De obicei nu fac si imagini de ansamblu la "curiozitatile" astea. Dar cand mai trec pe acolo, nu e departe de casa mea, o sa fac. E o casa reparata, ca sa zic asa. Balconul e mai mult un bovindou mutilat de termopane (mai mult, au pastrat pe exterior folia aia de protectie, Gealan, FarEst sau alte firme de genul asta). Eu cred ca astea au fost luate din alta parte si aplicate acolo sau erau acolo si nu mai au nicio legatura cu ce a fost.

Andra spunea...

Pacat de asemenea minunatii sa impodobeasca balcoane cu ferestre de termopan...Unde s-a disipat orice urma de simt artistic al oamenilor?
P.S.: O imagine de ansamblu ar fi ideala!

Stefan spunea...

Raman la parerea mea ca o imagine de ansamblu nu scoate cu nimic in evidenta "raritatea". Si nici invers. Se pierde acolo... Dimensiunile sunt mititele. Cam 22 pe 22 de cm.

Bibliotecaru spunea...

Sărbători Fericite!

danny spunea...

Dar cand mai trec pe acolo, nu e departe de casa mea, o sa fac. E o casa reparata, ca sa zic asa. Balconul e mai mult un bovindou mutilat de termopane

Oana spunea...

Puteti spune macar zona in care ati gasit casa cu pricina?... As dori sama duc sa admir "pe viu"

Unknown spunea...

Este pe Marasti, pe linia tramvaiului 41, pe partea dreapta cum te duci spre Casin, in zona casei care a ars - e o casa arsa acolo.
Mecla asta e o scurgatoare de la un balcon, deci nu e o chestie mare.